sâmbătă, 27 iunie 2009

Manowar, venim dar fara acreditare!



O sa ajungem totusi la Manowar, in cele din urma.Primii două invitaţii la B'estfest Aftershock si intrai urgent pe site sa ma conving ca inca scrie negru pe alb( sau alb pe albastru) ca trupa va sosi in Bucuresti. Dupa ce ma linistii, incepui sa iau la purecat tot site-ul ca poate, poate mi-o fi scapat ceva din vedere. Si uite ca dadui peste bucata de presa si incercai sa deschid pagina unde trebuia sa completezi cererea de acreditare. Teapa nu ne luam de la Manowar se pare, teapa ne luam noi, cei din presa, de la aceia care se ocupa de site pentru ca scrie clar acolo: "It looks like the form "Formular acreditare B'ESTFEST / B'ESTFEST Accreditation Form " is turned off.
Try contacting the owner of the form if you think this is a mistake.". Asa ca, hai sa mergem sa ne bucuram de zgomotosi, fara alte asteptari. Nu las asta sa-mi umbreasca fericirea!

Un comentariu:

Hugh LeDuc spunea...

Tare mi-e frica sa nu te pregatesti degeaba si sa va traga si Manowar teapa. Din pacate, Romania trebuie sa se multumeasca cu Madonna si cate vreun artist pensionar care vrea sa isi relanseze cariera in tara noastra.